Om Byggförvaltarna Europa AB

Byggförvaltarna Europa AB är ett väletablerat Byggföretag med säte i Stockholm. Företaget grundades 2002 med inriktning på tre verksamhetsområden inom Bygg

  • Byggnadsställningar
  • Utvändigt Måleri
  • Byggservice
  • Bygg: Nyproduktion & ROT
  • Fasad
  • Byggstäd

Byggbolag från Stockholm

Vi hjälper företag, bostadsrättsföreningar, förvaltningsbolag samt privatpersoner i stor-Stockholm och Mellansverige. Byggförvaltarna Europa AB är idag ett 20-tal anställda och är i en expansiv fas tack vare goda vitsord, fortsatt visat förtroende samt uppdrag via rekommendation.

Företaget utför både större byggentreprenader samt mindre arbeten. Byggförvaltarna drivs av ett antal erfarna projektledare som varit aktiva i byggbranschen i 20 år. Vi har genom åren etablerat ett brett kontaktnät av kompetenta samarbetspartners inom alla yrkesgrupper inom bygg och har stora resurser att utföra både mindre och större byggentreprenader.

Professionellt Byggföretag

Byggförvaltarna satsar stora resurser på kompetensutveckling och utbildning för att följa och driva på utvecklingen inom den senaste tekniken, arbetsmiljö och säkerhet. Företaget samarbetar med de ledande kvalitetsleverantörerna inom ställning, måleri och byggnadsmaterial för långsiktiga kundlösningar och service.

Byggförvaltarna Europa AB är anslutna till Byggnads, FORA-Försäkringar samt har erforderliga Entreprenadförsäkringar från Trygg-Hansa. Bolaget arbetar med KMA-policy för goda rutiner och kontroll kring kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Företaget har god ekonomi och kreditvärdighet enligt UC och våra anställda har ID06. Byggförvaltarna är certifierade inom Fallskydd och Byggnadsställningar.

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa byggprojekt inom Byggnadsställning, Utvändigt Måleri samt Byggservice!